El Club Tennis Taula Olot reforça els equips de categoria nacional

El Club Tennis Taula Olot ha fitxat a dos jugadors pels seus equips de categoria nacional. Es tracta del garriguenc Jordi Gavin i el berguedà Pau Mellado. Dos palistes que han d’ajudar al club olotí a complir amb l’objectiu del proper curs de mantenir-se sense problemes a les divisions nacionals.

Els palistes Jordi Gavin i Pau Mellado són les dues incorporacions que ha fet el Club Tennis Taula Olot per la temporada 2011/2012. Segons ha explicat el seu vicepresident, Xavier Sellas, els jugadors disputarien les divisions nacionals on participa el club, i ha destacat l’aportació que poden fer aquests fitxatges. Jordi Gavin és de la Garriga, al Vallès Oriental, mentre que Pau Mellado és de Berga.

S’apropa l’inici d’una nova temporada de tennis taula, i el club olotí compta amb dos equips a categories nacionals. Després de patir per la permanència de l’equip a segona nacional, l’entitat té clar quin ha de ser l’objectiu del club, i es marca una fita de futur. Aquesta serà la segona temporada que la ciutat d’Olot podrà gaudir del joc de dos equips en categories nacionals.