Els olotins demanen celeritat amb la variant d’Olot

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha qualificat de positives les declaracions del conseller Lluís Recoder en relació a la Variant d’Olot, tot i que no tant com voldria. Recoder va dir que veia lògica la petició de la ciutat de fer una carretera de dos carrils per banda però no va voler posar data a l’inici de les obres. Dies abans, el govern local ja va demanar públicament que els treballs comencessin el 2013. La majoria dels ciutadans entrevistats per Olot televisió creuen que les màquines han de posar-se a treballar al més aviat possible.

Ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va dir que considerava raonable la petició de l’Ajuntament d’Olot de fer la variant d’Olot amb quatre carrils. Va anunciar la voluntat del govern d’avançar en el projecte sense pausa durant aquesta legislatura, i de fet, està previst que l’avaluació d’impacte ambiental es resolgui aquesta tardor, després de reprendre les conversacions amb l’actual govern d’Olot. Tot i així, el conseller no va voler posar una data concreta a l’inici de les obres.

La majoria de ciutadans entrevistats per Olot televisió pensen, com l’Ajuntament i la generalitat, que la variant d’Olot ha de tenir quatre carrils. Quant a l’execució de l’obra, els ciutadans creuen que ha de començar al més aviat possible.

Durant la compareixença d’ahir, el conseller també va parlar del desdoblament de la C-66 entre Besalú i Cornellà de Terri. Els terminis sobre aquesta actuació encara estan menys clars, però Recoder va subratllar la necessitat de fer l’obra de forma continuada i no per fases.

Deixa un comentari