La Cambra de Comerç creu que “hi ha esperances” d’acord amb Ryanair perquè al gener “volarà a Girona sense cobrar”

La Cambra de Comerç de Girona, un dels membres que forma part de l’AGi conjuntament amb el Govern i la Diputació, creu que encara “hi ha esperances” per arribar a un acord amb Ryanair per evitar que la companyia acabi abandonant definitivament Vilobí d’Onyar. Segons el seu president, Domènec Espadalé, el fet que a partir del gener Ryanair voli des de Girona “sense cobrar res” -perquè s’haurà acabat el conveni actual- demostra que a l’aerolínia li és “rendible” operar a la demarcació. Menys optimistes, però, s’han mostrat patronals, sindicats i sector turístic. Els hotelers qualifiquen l’anunci de “bufetada” i la secretària de la UGT, Dolors Bassa, diu que suposa “la mort” de l’aeroport gironí.

Deixa un comentari