Es graven les escenes de la pel·lícula ‘Los insensibles’ a Sant Privat d’en Bas

La plaça de Sant privat s’ha convertit durant dos dies en un dels escenaris del rodatge de la pel·lícula ‘Los Insensibles’, que aquests mesos es realitza a diferents localitzacions catalanes. El rodatge a la Garrotxa ha mobilitzat prop de 200 figurants de la comarca.

Durant dos dies la plaça de Sant privat d’en Bas s’ha convertit en la plaça major d’un poble del Pirineu entre Lleida i l’Aragó durant la dècada dels anys trenta. El motiu: el rodatge de la pel·lícula Los Insensibles. Les característiques de la plaça s’adeien amb el que la direcció i la producció de la pel·lícula buscaven per realitzar algunes de les escenes més inquietants i emotives del film. El rodatge a Sant privat ha suposat la mobilització de prop de 200 figurants de la Garrotxa. El rodatge de la pel·lícula continua en d’altres localitzacions catalanes. Divendres seran al Delta de l’Ebre, mentre que la setmana que ve es desplaçaran a Castellterçol, a la comarca del Vallès Oriental.

x