ÉsDansa modifica alguns espais per a les actuacions

S’apropa el Festival ÉsDansa de Les Preses, previst entre els dies 23 i 28 d’agost. Aquest festival internacional de música i dansa, que enguany arriba a la 29a edició, ha modificat alguns dels seus espais per aquesta ocasió. És el cas de la Carpa Ésdansa, que acollia les activitats nocturnes i la trobada de Cantadors i Sonadors del dijous a la nit. Es trasllada del costat de la casa de colònies a una àrea àmplia annexa a l’Espai de dansa d’arrel tradicional, situat al polígon industrial de Les Preses.

Aquest nou emplaçament presenta l’avantatge que és de molt fàcil accés i disposa de moltes places d’aparcament, a més de poder acollir part de les activitats del Petit Ésdansa. A més, el programa d’actes creix. A partir del dimarts 23 hi haurà actuacions de grups procedents de Zimbabwe, Mèxic, Bielorrússia, Brasil, Eslovàquia i Indonèsia. També hi haurà propostes relacionades amb la cultura i dansa gallega, el grup de rumba catalana Txarango, i la participació dels grups garrotxins Stukat del Bolet i Set de Folk.

x