L’AGi considera que tot i la retallada de vols Ryanair té “voluntat de permanència” a l’aeroport de Girona

L’Associació per la Promoció i el Desenvolupament de les comarques gironines (AGi), integrada per la Generalitat, la Diputació i la Cambra de Comerç considera que, tot i la retallada de vols que Ryanair farà a l’aeroport de Girona, la companyia té “voluntat de permanència” al territori. L’associació basa aquesta afirmació en el fet que l’aerolínia manté la base a Vilobí d’Onyar -tot i que amb només tres avions- i que a partir del gener del 2012 “està disposada a volar sense cap suport territorial”, perquè s’esgota el contracte vigent. L’AGi, però, valora “negativament” la supressió de 21 rutes i assegura que executarà “tots els mecanismes possibles” perquè Ryanair compleixi l’actual conveni.

Deixa un comentari