Les cases rurals de les comarques de muntanya, les que més han patit la davallada turística de juliol

L’Associació Turisme Rural Girona ha constatat una davallada, que descriu com irregular, de l’ocupació turística durant el mes de juliol, i assenyala que ha tingut especial incidència a les comarques de muntanya. A més, precisa que de les dues modalitats d’allotjament rural, el lloguer de casa sencera ha obtingut uns nivells d’ocupació més elevats que el lloguer per habitacions. Les comarques que més han patit la davallada són la Cerdanya i el Ripollès, i les que menys l’Alt i el Baix Empordà. Amb tot, l’ocupació durant el mes d’agost se situa a l’entorn del 90% a la costa i al 60% a la muntanya. El client mitjà és de tipus familiar i l’autòcton reserva més a última hora que l’estranger.

Deixa un comentari