Recoder titlla de ”poc seriós” que Ryanair digui que se li deuen diners per una factura pendent de l’Aeroport de Reus

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha assegurat aquest dimecres al matí a Girona que mentre la Generalitat compleix tots aquells acords i contractes que estan signats Ryanair ”no pot dir el mateix”. Segons Recoder, la companyia aèria ha de complir els seus compromisos establerts tant a Catalunya com a la resta de l’Estat. Així mateix, el conseller de Territori ha assegurat que és una” excusa poc seriosa” que Ryanair faci públic que se li deuen diners de l’Aeroport de Reus per una factura pendent de pagament quan aquesta va ser notificada just el dia abans de comunicar el deute. Segons el conseller, aquestes són excuses de ”mal pagador” a les que Ryanair està acostumada.

Deixa un comentari