L’atur baixa 1.212 persones el juliol a Girona i acumula quatre mesos consecutius de caigudes

Els aturats inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de Girona el juliol van sumar 49.370 persones, 1.212 persones menys, el 2,,40%, en relació amb el juny, segons el Ministeri de Treball. En relació amb el juliol del 2010, l’atur no ha trencat la tendència negativa i les xifres augmenten 1.579 persones, un 3,30%. Aquest és el quart mes consecutiu de caiguda de l’atur a Girona. El sector serveis, amb 1.058 aturats menys, i la indústria amb -93, segueixen sent els motors de la recuperació de l’ocupació. L’agricultura va reduir l’atur en 17 persones i la construcció és l’únic sector on augmenta, amb 58 persones més. 102 persones sense una ocupació anterior van sortir de les llistes de l’atur.

x