El gironí Aitor Forradellas guanya el programa ‘Dóna la nota’ 2011, el karaoke d’Olot Televisió

El gironí Aitor Forradellas és el guanyador del programa ‘Dóna la nota’, el karaoke d’Olot Televisió d’aquest estiu. El jurat, format pel president de FANS, Jordi Sellas, el bateria del grup Cranc, Xavier Dilmé, i la cantant i compositora Rocío Romero, va escollir a Forradellas com el millor d’aquesta edició. La final es va celebrar ahir a la nit al pub Stromboli amb la presència de més de 170 persones. Al llarg d’un mes més de 60 participants han interpretat davant el públic garrotxí les cançons dels seus cantants o grups preferits. A la gran final hi van arribar una vintenta de participants i només cinc podien guanyar el premi. El jurat ha considerat que els millors de l’edició del ‘Dóna la nota’ d’aquest any són: 1r. Aitor Forradellas, 2a. Aurora Galdeano, 3a. Sònia Labrador, 4t. Jordi Massegur i 5è. Pere Giménez.