L’Institut La Garrotxa d’Olot és finalista al Premio a la Acción Magistral 2011

EL PUNT/AVUI- L’escola del Far d’Empordà i l’institut La Garrotxa d’Olot han estat escollits com a finalistes autonòmics del Premio a la Acción Magistral 2011, convocat per la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD), la comissió espanyola de cooperació amb la Unesco, el BBVA i, a Catalunya, amb la col·laboració del Departament d’Educació. L’escola del Far d’Empordà ha quedat finalista amb el projecte La vida als masos i l’institut La Garrotxa, amb el projecte Ull, canvi i acció!. El premi té com a objectiu fomentar entre el professorat la transmissió de valors prosocials, prevenir comportaments de risc social i fomentar les relacions dins de la comunitat educativa. Els premis es donaran al setembre.

Deixa un comentari