A Olot preocupa no tenir gasolineres de nit

EL PUNT/AVUI- Cap de les sis gasolineres que hi ha al terme d’Olot dóna servei de nit. Tanquen entre les deu i les dotze i obren a les sis del matí. Aquest dèficit va arribar en el darrer ple municipal per iniciativa de la regidora d’ERC, Clara Casanovas. L’equip de govern, de CiU, va coincidir amb Casanovas que es tracta d’un tema preocupant, atès que el fet d’haver de posar carburant a un vehicle, en un moment determinat pot esdevenir una urgència. El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, es va comprometre a estudiar el cas, parlar-ne amb els empresaris i buscar-hi una solució. “M’imagino que rere d’això hi ha una motivació econòmica, però Olot és prou gran perquè no es deixi de donar el servei de nit”, ha manifestat a aquest diari. Clara Casanovas també ho veu així, i ahir va manifestar: “Si no és prou rendible tenir-hi personal, almenys podrien instal·lar-hi un sistema de pagament automàtic, amb targetes, com es fa a molts de llocs”. La regidora republicana va fer notar, a més, que a les carreteres d’accés a la ciutat s’ha d’anar molt lluny per trobar una gasolinera que doni servei
de nit.