Una gasolinera d’Olot obrirà a les nits

EL PUNT/AVUI- La gasolinera de BP situada a la rotonda de la carretera de Santa Pau i el vial Sant Jordi, d’Olot, obrirà de nits d’aquí a pocs dies, possiblement aquest mateix cap de setmana. S’acabarà d’aquesta manera un període d’uns sis mesos en què cap de les sis benzineres que hi ha a la ciutat han obert de nit. L’empresari que gestiona l’establiment en règim de franquícia, Joaquim Gifra, va explicar ahir la seva decisió, pocs dies després que el ple de l’Ajuntament mostrés la seva preocupació per la situació, en considerar que una població de les dimensions d’Olot no s’ho podia permetre. Gifra va afirmar, però, que ja ho havia pensat fer abans que el consistori tractés el tema.

El servei nocturn començarà a les deu de la nit i s’acabarà a les sis del matí. Hi haurà un empleat que, tal com es fa a totes les gasolineres per motius de seguretat, estarà tancat a l’interior de la botiga, des d’on cobrarà (en efectiu o amb targeta) abans d’activar el sortidor. Al principi de tenir aquest establiment, Gifra obria de nits, com altres gasolineres d’Olot. Al cap d’un temps, però, totes s’ho van anar deixant córrer perquè no els sortia a compte. “Si tornem a fer-ho no és per una qüestió econòmica, sinó per donar un millor servei a la clientela”, va manifestar Gifra.