L’assassí de La Caritat feia fotos de les ancianes al lavabo

EL PUNT/AVUI.- L’anàlisi dels ordinadors comissats a casa de Joan Vila, l’auxiliar d’infermeria que ha confessat haver assassinat onze ancians del geriàtric La Caritat d’Olot, ha descobert que l’homicida guardava fotografies fetes al geriàtric. Entre aquestes fotografies n’hi ha alguna que es pot considerar normal perquè s’hi veien alguns dels interns al menjador, però n’hi ha dues que són d’interès per a la investigació perquè es veuen dues ancianes retratades en el moment que eren assegudes al lavabo. En una de les imatges va captar l’anciana rient i en l’altra, amb una bossa que li tapava la part de la falda. La descoberta d’aquestes fotografies contribueix a refermar el perfil de Joan Vila com el d’un assassí en
sèrie de manual.