L’Olot optimista de Xavier Carbonell en disset quadres

L’artista olotí més internacional, Xavier Carbonell, inaugura aquest proper dissabte, 3 de setembre, l’exposició ‘Olot’. Amb ella, Carbonell, recupera l’Olot de sempre amb l’experiència professional i personal que ha adquirit amb el pas del temps. Es tracta d’una sèrie de 18 quadres dedicada a la gent de la ciutat i a la res de persones que des del primer dia li van donar suport i van creure en el seu treball. Des de la seva primera exposició a Olot, el 1971, fins avui, la seva obra ha recorregut tot el món. Aquest fet dóna més valor a aquesta exposició, 40 anys després de la primera que va fer a l’Escola de Belles Arts d’Olot. Es tracta d’una mostra que té un punt reivindicatiu: l’Olot que a ell li agrada. Als quadres es poden veure diverses imatges de la ciutat però predomina, per sobre les altres, l’església de Sant Esteve, que apareix des de diferents punts de vista i colors. L’exposició ‘Olot’ s’inaugurarà dissabte vinent a les 19.00h a la Galeria d’Art Arcadi Calzada.

Deixa un comentari