Les Notícies tornen a Olot Televisió

Aquest dilluns, 5 de setembre, i coincidint amb la setmana de les Festes del Tura, Olot Televisió arrenca la nova temporada de Les Notícies amb les emissions habituals a les 14.00, 16.00, 20.00, 22.00 i 00.00. La nova programació arrencarà el dilluns 12 de setembre amb nombroses novetats. El periodista Joan Manuel Robles serà l’encarregat d’editar i presentar els informatius de la Televisió de la Garrotxa. Segons els darrers estudis d’audiència, Olot Televisió ha aconseguit arribar als 32.000 espectadors, una xifra absolutament rècord en la història de la televisió de la Garrotxa. Segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura (Generalitat de Catalunya), una altra dada rellevant és l’audiència diària de la cadena, que ha assolit el seu màxim, el 19,5% de la quota de pantalla.

L’últim estudi també subratlla que Olot Televisió és una de les cadenes que ofereix la millor informació de proximitat, situant-se, a la Garrotxa, per sobre de TV3 i en el primer lloc del rànquing de les televisions locals de les comarques de Girona. Olot Televisió també ha apostat per les últimes tecnologies i, per aquest motiu, a finals del 2010, va posar en funcionament el web www.olot.tv, un portal amb la informació més pròxima, permanentment actualitzada. En pocs mesos, ha rebut més de 45.000 visites que procedeixen, en la seva majoria, de Catalunya, seguides de la resta de l’Estat espanyol, els Estats Units, França, Anglaterra, Argentina, Alemanya i Portugal, per destacar-ne només algunes països (segons estadística de GoogleAnalytics). La Televisió de la Garrotxa ofereix, a més, l’espai OTV a la carta. Inclòs al web, és un lloc on es poden veure tots els programes de la cadena en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Des de la seva posada en funcionament, el novembre del 2010, gairebé ha rebut 40.000 visites.