L’Olot s’estrena aquesta tarda al municipal contra el Muntanyesa

Després de la derrota al camp del Masnou per 3-2, la UE Olot espera estrenar-se a casa amb una victòria contra el perillós Muntanyesa, que durant la temporada passada va ser l’equip revelació de tercera i va estar a només un pas de l’ascens a segona B. El tècnic de l’Olot, Nitus Santos, podrà comptar, aquesta tarda a les 16.30, amb el davanter Robert Fernández, que s’ha recuperat dels problemes d’aciàtica. L’onze inicial podria ser el format per Reig, Freixa, Berga, Juanjo, Hostench, Abel, Serra, Roger, Roca, Robert i Arimany. Aquesta setmana l’Olot també ha fet el darrer fitxatge per reforçar l’equip amb el migcampista Àlex Granell, de 23 anys i provinent del Llagostera, de segona B. Granell és un migcamp esquerrà potent. Tot i això no podrà debutar aquesta tarda al municipal perquè no té la fitxa a punt.