Els furts segueixen colpejant Les Planes

El municipi de Les Planes d’Hostoles continua afectat per una onada de delictes: en l’últim mes i mig ha patit fins a tres robatoris amb força i un intent de robatori. Els lladres, que han actuat en dies separats, van entrar en un habitatge del carrer dels Noguers emportant-se una capsa de joies. Una casa de turisme rural de la zona de Cogolls també ha estat afectada per un robatori. A més, un bar del municipi va veure com uns lladres s’enduien de botí el contingut d’una màquina escurabutxaques. No és l’única acció delictiva que ha registrat el municipi perquè l’estafador dels 50 euros, que ha actuat a Olot aquest estiu, també va aparèixer per les Planes per intentar fer la mateixa estafa a tres establiments de la població: després de ser enxampat en dos botigues, l’estafador va aconseguir el seu propòsit en un autoservei de queviures.