Els preus pugen una dècima a la demarcació de Girona a l’agost, i fixen la inflació al 3,3%, la més alta de Catalunya

ACN.- Els preus han augmentat una dècima aquest més d’agost a les comarques gironines. Segons dades de l’Institut d’Estadística espanyol, aquest lleuger augment ha situat la taxa d’inflació anual de la demarcació al 3,3%, cosa que, una vegada més, situa a Girona com el territori amb un major augment de preus. En aquest cas, tres dècimes per sobre de la mitjana catalana. Aquest augment és d’un punt percentual si el comparem amb la mateixa dada que es va registrar a l’agost de l’any 2010, que era del 2,3%. Per altra banda, amb les xifres conegudes aquest dimarts, la demarcació acumula descensos de la taxa interanual des del mes d’abril d’aquest any, quan la inflació es va situar en un sostre del 4,4%.

x