Un mort a les Preses en un accident de trànsit

Ahir, sobre les cinc de la tarda, es va produir un accident de trànsit a les Preses. Hi ha una víctima mortal després que dos turismes xoquessin a molt poca velocitat i sense desperfectes importants en els vehicles. S’investiguen les causes de l’accident però es treballa amb la possibilitat que la víctima, el conductor d’un dels dos cotxes, morís per causes naturals abans de col·lidir amb l’altre vehicle.

Un accident de trànsit va deixar una víctima mortal ahir a la carretera C-52 de les Preses, quan dos cotxes van xocar frontalment. El xoc es va produir quan un dels dos turismes, el que conduïa la víctima, va envair el carril contrari a molt poca velocitat. La col·lisió va ser poc dura i no va ocasionar danys de magnitud als vehicles. S’investiguen les causes de l’accident tot i que es treballa amb la possibilitat que la víctima morís per causes naturals abans de col·lidir amb l’altre turisme. Fins la zona van desplaçar-se quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.