L’olotí Abel Robles torejarà a la plaça Monumental de Barcelona

Fins a principis dels anys 80, la plaça de braus d’Olot havia acollit diversos novellers d’Olot i comarca. Tot i així, aquests novellers, per diverses circumstàncies, no van arribar mai a torejar a la plaça de braus més important de Catalunya i una de les més importants de l’Estat, la Monumental de Barcelona. Han hagut de passar més de dues dècades perquè la ciutat, que fa uns anys va prohibir les curses de braus a la seva plaça a través del seu Ajuntament, vegi com un olotí, Abel Robles, toca finalment la sorra de la plaça de braus barcelonina. Ho farà aquest diumenge complint un dels seus somnis a contrarrellotge. En uns mesos La plaça de tancarà les seves portes a les curses de braus per la prohibició del Parlament català.

x