S’estudiarà la viabilitat d’un tramvia entre Olot i Figueres-Roses

El diputat de CiU i alcalde de Figueres, Santi Vila, ha aconseguit que es programi un estudi de viabilitat d’un tramvia entre Olot i Figueres-Roses. El diputat nacionalista ha possibilitat que s’inclogués aquest tram quan inicialment, només es preveia un tramvia entre Olot i Girona. A més a més, la mateixa Comissió ha aprovat garantir les vies de passatgers i “la priorització de la millora” de les connexions transfrontereres entre la Catalunya Sud i el Rosselló. Els dos acords són fruit d’una esmena consensuada amb el grup parlamentari d’ERC i aprovats unànimement. L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha qualificat els dos acords “d’excel·lent notícia”. D’una banda, ha concretat que l’estudi de viabilitat és “un pas important cap a l’objectiu de dotar el territori d’una xarxa capil·lar de curta distància i avançar cap a l’equilibri territorial”.