Convergència a la Garrotxa aprova que Xuclà sigui candidat per Girona

Pere Macias i Jordi Xuclà

Pere Macias i Jordi XuclàJa han començat les votacions de les organitzacions sectorials de Convergència Democràtica de Catalunya per escollir el candidat de Girona a les eleccions generals. Els militants de la garrotxa van ser els primers a votar ahir al vespre. L’Assemblea de militants de l’agrupació de Convergència Democràtica de la Garrotxa va votar per aclamació que el diputat garrotxí Jordi Xuclà torni a encapçalar la llista per a les comarques de Girona. Xuclà ja va ser el cap de llista de Convergència i Unió a les últimes eleccions generals. Durant els propers 15 dies, la resta d’assemblees comarcals emetran els seus vots fins el 8 d’octubre, quan l’executiva de les comarques de girona decidirà la conformació de la llista per a les eleccions generals.

Deixa un comentari