El grup olotí Efecte Croma presenta un videoclip

Efecte Croma

Efecte CromaEl grup olotí Efecte Croma ha presentat, durant aquestes passades Festes del Tura, el videoclip que va poder gravar gràcies al suport de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Efecte Croma va ser l’escollit entre una vuitena de grups olotins, i els servirà per poder fer promoció del grup.

Quan un grup de música comença els seus passos, és probable que als seus inicis no disposi dels recursos necessaris que voldria per poder promocionar-se. L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot va convocar un concurs per ajudar-los en la gravació d’un videoclip, que va guanyar el grup Efecte Croma, d’Olot. Els Efecte Croma està format per olotins compromesos amb diverses causes socials, com demostra la cançó escollida per gravar el videoclip. El grup anima als altres grups a seguir els mateixos passos i presentar la seva idea de videoclip a l’Institut de Cultura, quan es torni a obrir la convocatòria del concurs. Precisament, els Efecte Croma toquen avui durant el vespre a l’escenari principal de les Festes de Santa Tecla de Tarragona, una actuació que han aconseguit després de vèncer l’any 2010 el concurs PartyTura, gràcies a un conveni de col·laboració entre les Festes del Tura i les festes tarragonines.