Comença l’enderroc de l’antiga fàbrica de Can Tané

Inici enderroc Can Tané

Inici enderroc Can TanéL’Ajuntament d’Olot ha començat la primera fase dels enderrocs de l’antiga fàbrica de Can Tané, inclosa en la operació B del contracte de barri, dins del Pla de barris 2010-2012. Ara mateix s’està procedint a la retirada de les cobertes d’amiant existents. Aquest enderroc té un cost de 70.000 euros, i posteriorment s’haurà d’edificar al nou espai diversos equipaments que haurien de respondre a les reivindicacions dels veïns de la zona.

La plaça Campdenmàs d’Olot torna a modificar el seu perfil. Després de successives reformes, ara veu com una de les naus històriques de la ciutat deixa de formar part del seu paisatge de forma definitiva. I és que des del passat 15 de setembre s’està procedint a l’enderroc de l’antiga fàbrica de Can Tané, situada entre els carrers de Sant Bernat i Verge del Portal. De l’antiga fusteria només es deixarà intacte l’entrada que té l’edifici pel carrer Verge del Portal, que s’aprofitarà com a tancament físic de l’espai. Segons la previsió, els enderrocs han de finalitzar en un termini màxim de dos mesos, i tenen un cost de 70.000. La demolició de Can Tané forma part de la pròrroga del Pla de Barris, que finalitza el 2012. A l’espai que ocupava la nau està previst que s’hi ubiqui un aparcament públic pels residents de la zona, una pista poliesportiva, i un parc infantil que unirà la Plaça Campdenmàs amb l’illa del Carme d’Olot, uns equipaments que segons l’ajuntament resolen les reivindicacions dels veïns de la zona. Alguns olotins ja han passat a veure les obres d’enderroc, per copsar la última imatge d’una nau històrica a la ciutat.

Deixa un comentari