Record a la poetessa olotina Concepció Carreras

Concepció Carreras

Concepció CarrerasAvui a dos quarts de nou del vespre, a la biblioteca Marià Vayreda, les lectures del mes – Espai Obert  que convoca l’Associació Cultural Rapsòdia, Veus Literàries, estan dedicades a la poetessa olotina Concepció Carreras. Amb aquest acte, el col·lectiu cultural vol recordar la figura d’una de les millors poetesses locals que va veure néixer la ciutat durant el segle XX.

L’escriptora i poetessa Maria Carme Ramilo oferirà aquest vespre a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot una xerrada sobre el perfil poètic i personal de la poetessa olotina Concepció Carreras. La rapsode Margarida Arau en recitarà, a més, una selecció dels millors poemes de la poetessa. L’acte homenatge és una iniciativa de l’Associació Cultural Rapsòdia, Veus Literàries. Concepció Carreras, professora de música, va ser famosa a Olot, a part de la seva obra poètica, pels contes que va escriure, les representacions infantils que va organitzar durant molts anys i la seva escola de dansa i rítmica que havia promogut el mestre Llongueras. L’acte literari en record a la poetessa olotina tindrà lloc avui a dos quarts de nou del vespre a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. L’acte és obert a tothom.