Anna Roca inaugura, demà, la temporada del Teatre Principal d’Olot

Anna Roca obre la temporada del Principal

Anna Roca obre la temporada del PrincipalL’actriu olotina Anna Roca actua aquest dijous al Teatre Principal, presentant l’espectacle “I és que quan no em plou per sobre, em plou per dins”. Un muntatge emmarcat dins el projecte Ciutats 3.0, on hi participa Olot, l’aragonesa Osca i la francesa Tournefeuille. 

Aquest dijous es podrà veure, al Teatre Principal d’Olot, l’obra “I és que quan no em plou per sobre, em plou per dins”. Una producció que compta amb una cara coneguda pel públic del Principal: la d’Anna Roca. L’actriu olotina ha treballat de forma conjunta amb la ballarina Laura Val i la cantant Imma Rodríguez, en una producció dirigida per l’aragonès Jesús Arbués. I és que aquest muntatge, de Producciones Viridiana, forma part del projecte Ciutats 3.0, on hi participen Olot, Osca i la francesa Tournefeuille. Roca està satisfeta d’haver participat en aquest muntatge. Per l’actriu, que ja porta un temps portant l’obra per diversos escenaris d’arreu d’Espanya, explica quin és el motiu per haver tornat a representar l’obra a Olot.. Amb textos de Vicky de Sus i escenografia d’Isidro Ferrer, “I és que quan no em plou per sobre, em plou per dins”és un espectacle que combina la dansa, la música, la paraula i les arts plàstiques.