El Garrotxa Rugbi Club escalfa motors

Garrotxa Rugbi Club

Garrotxa Rugbi ClubAquest diumenge els aficionats del món del rugbi al Ripollès van estar d’enhorabona ja que van poder seguir en directe un partit entre dos equips sèniors. Va ser al camp de Ribes de Freser i va enfrontar als Enginyers del Poble Nou i el Garrotxa Rugbi Club. 

La comarca del Ripollès va acollir aquest cap de setmana el primer partit de rugbi entre dos equips sèniors. Va ser al camp municipal de Ribes de Freser i els equips van ser els Enginyers del Poble Nou i la el Garrotxa Rugbi Club. El partit es va disputar sense les porteries d’aquest esport. L’enfrontament es va disputar aprofitant que els Enginyers estaven aquest cap de setmana fent una estada de pretemporada a Queralbs. El partit va acabar amb un marcador de 55 a 5. El partit va portar molts aficionats d’aquest esport i curiosos a les graderies del municipal de Ribes de Freser. DECLAS ALEX FERNÁNDEZ, AFICIONAT.- Ara aquests aficionats esperen que aquests partits es puguin repetir amb més regularitat.

 

Deixa un comentari