Teatre olotí a Madrid

La Ratera, a Madrid

La Ratera, a MadridLa companyia teatral i els ocis de l’Orfeó Popular Olotí ja han tornat de la seva expedició a Madrid. L’entitat olotina va viatjar aquest cap de setmana fins la capital d’Espanya per representar la seva adaptació en català de l’Obra la ratera.

L’expedició va sortir divendres de Barcelona per representar l’espectacle dissabte al vespre al Cercle català de Madrid. L’associació de catalans residents a Madrid va fer una promoció mínima de l’espectacle per sorpresa dels integrants de la companyia olotina. Per aquest motiu, el públic assistent no va arribar a omplir les aproximadament 170 localitats de la sala d’actes per veure aquesta representació en català. Tot i així, l’Orfeó valora positivament l’experiència de portar una obra teatral fora de les fronteres catalanes i no descarta tornar-ho a fer en un futur.

Deixa un comentari