El CPA Olot podrà viatjar al Brasil

Superstició, el ball del grup de show gran

Superstició, el ball del grup de show granEl president del Club patinatge Artístic Olot, Agustí Colomer, ha anunciat a Olot Televisió que les patinadores podran viatjar a Brasil per disputar el campionat del món de patinatge. Això ha estat gràcies a la col·laboració de les institucions, empreses i particulars i a l’èxit de la campanya de venda de quilòmetres engegada fa uns mesos. Al club només li falta el 25% del pressupost marcat per fer el viatge. En el mes i mig que queda pel gran esdeveniment, el club pensa que podrà reunir la part que els queda.

El Club patinatge Artístic Olot seguirà portant el nom de la ciutat arreu del món. El president de l’entitat esportiva ha anunciat que estan a punt d’assolir el fons que necessiten per viatjar fins al Brasil, país on aquest any es disputa el Campionat del Món. Ho va dir ahir al programa Pros i Contres d’Olot Televisió, on va agrair el suport de les institucions i les empreses col·laboradores així com de totes les persones que han participat en la compra de quilòmetres de la campanya que el club va engegar fa uns mesos per recollir fons. Colomer diu que els falta cobrir tan sols el 25% del pressupost fixat per anar al Brasil, un restant que el club espera cobrir en el mes i mig que queda abans d’emprendre el viatge. La presència de les patinadores olotines al campionat mundial del Brasil és un fet. El club Patinatge Artístic Olot podrà revalidar el títol mundial a llatinoamèrica gràcies al suport de la ciutat.