Un olotí crea un dels jocs més descarregats a la xarxa

El dit de Mou

El dit de MouL’olotí Jordi Corominas, informàtic, ha aconseguit desenvolupar un joc que s’ha convertit en un dels més descarregats per iPhone i iPad de tot l’estat. És un joc que tracta de posar-se en la pell de Mourinho, l’entrenador del Madrid, que necessita tocar amb el dit tants ‘Tito Vilanova’ com sigui possible.

El dit de Xosé Mourinho va saltar a la fama durant l’últim partit de la Supercopa espanyola, on l’entrenador del Madrid va agredir amb la seva falange l’ull del segon preparador del Barça, Tito Vilanova. Aprofitant aquest fet, l’informàtic olotí Jordi Corominas va voler posar a la pràctica un desig: la seva empresa es dedica al desenvolupament d’aplicacions per mòbil, però mai havien treballat amb cap joc. El joc que es va inventar Corominas en tant sols tres dies s’ha convertit en un èxit. El passat cap de setmana va ser la segona aplicació per Ipad i Iphone més descarregada d’Espanya, arribant a les 45mil descàrregues en només dues setmanes d’estar al mercat. Corominas afirma estar sorprès de l’èxit. El joc només està disponible per Iphone i Ipad.