L’Olot empata contra el Prat en un partit sense gols

Escut de la UE Olot

Escut de la UE OlotL’Olot no ha pogut passar de l’empat aquest diumenge en la seva visita al camp del Prat (0-0). La primera part ha estat clarament dominada pel conjunt olotí, amb diverses ocasions de gol. La primera ha rribat ja al minut 11 dels peus de Granell i amb un llençament de falta. Poc després ha arribat una doble ocasió de Sergi Arimany que, sol davant el porter, no ha pogut resoldre la jugada. Roger, al 27, també ha tingut la seva ocasió, però la pressió defensiva d’El Prat ho ha evitat. A la represa els dels Nitus Santos s’han relaxat i els locals ho han aprofitat per posar-hi pressió, dominant tota la part. Mechi ha tingut una oportunitat d’or al 56, però Aleix ha impedit una i una altre vegada que els atacs del contrari acabessin amb diana. L’entrenador de l’Olot, Nitus Santos, explicava a l’acabar el partit que “els jugadors han fet un bon partit i hem jugat bé”. Santos ha valorat positivament el fet de no encaixar cap gol fora de casa. El proper partit es disputarà diumenge vinent al municipal d’esports i els de Nitus Santos rebran la visita de l’UE Castelldefels. El partit es jugarà a les 17.00.

Deixa un comentari