L’arquitecte de la Bulli Fundation, Enric Ruiz-Geli, obre el nou curs de l’Escola d’Art

Enric Ruiz-Geli

Enric Ruiz-GeliL’Escola d’Art d’Olot ha fet el seu acte d’inauguració de curs. Va ser el passat divendres amb una conferència impartida per l’arquitecte de la nova Bulli Fundation, Enric Ruiz-Geli. Per a Antoni López, nou director de l’Escola d’Art d’Olot, s’ha convidat a Ruiz-Geli perquè no està tancat només en la seva professió d’arquitecte, sinó que investiga molts altres camps de l’art. L’arquitecte ha volgut transmetre als alumnes el valor de la innovació, juntament amb les possibilitats que ofereixen els àmbits locals per créixer com a artistes.

Per a aquest curs 2011-2012 a l’Escola d’Art s’han inscrit més de 400 alumnes, un 60% dels quals procedeixen de fora de la Garrotxa. Antoni López, que s’estrena en el càrrec de director de l’escola, afirma que aquest any els cursos de l’àmbit del disseny i de l’àmbit de les arts clàssiques estan més equilibrats, pel que fa a nombre d’alumnes que s’hi han apuntat. La voluntat del nou equip directiu que encapçala López és aconseguir que l’Escola d’Art i Olot coincideixin més, trobant noves vies de contacte.

 

 

x