L’Ajuntament d’Olot crearà un nou consorci per promocionar l’economia i el turisme a la Garrotxa

Can Joanetes

Can JoanetesL’Ajuntament d’Olot està gestant un nou consorci que s’encarregarà de la promoció econòmica i turística a nivell comarcal. La voluntat és la d’optimitzar recursos i concentrar serveis per millorar l’economia i l’ocupació a la Garrotxa. La creació d’aquest consorci comportarà la reconfiguració de l’Institut de Promoció de la Ciutat, que s’integrarà dins d’un nou complex format per l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal i el Centre d’Empreses de les Preses. També caldrà adaptar la Fundació d’Estudis Superiors, que dins del consorci passarà a basar-se més en la formació d’empresa. El nou consorci no inclourà Turisme Garrotxa perquè l’entitat és parcialment privada, tot i que s’estudien formes de col·laborar-hi. Per a la seu del nou consorci, s’aprofitarà algun dels espais amb què ja compta la ciutat d’Olot.