Volen que la Fira de Sant Lluc sigui la segona festa d’Olot

Imatge de la presentació del cartell de la fira d'enguany

Imatge de la presentació del cartell de la fira d'enguanyL’Ajuntament d’Olot pretén que Sant Lluc es converteixi en la segona festa en importància d’Olot. Així ho va anunciar l’equip de govern en la seva compareixença setmanal. Per aconseguir aquest propòsit, s’han programat més de cinquanta activitats durant els dies de la fira, fent incidència amb els actes relacionats amb el dibuix.

Gimcanes, tallers, concerts, exposicions i espectacles. Aquestes i altres ofertes formen part de la cinquantena d’actes que hi ha programats durant la Fira de Sant Lluc, que tindrà lloc el proper cap de setmana i el dia 18 d’octubre. L’ajuntament d’Olot oferirà aquesta àmplia gamma d’activitats per aconseguir que Sant Lluc adopti un caràcter més festiu.

De les activitats, que es faran totes al centre de la ciutat, en destaca la carpa que s’instal·larà a la Plaça major per explicar com serà la nova Fira de Sant Lluc d’Olot. Enguany es vol potenciar l’àmbit corresponent a la fira dibuix: el dia 18, una trentena d’artistes de la Garrotxa estaran repartits per la ciutat fent noves pintures. A més, hi haurà una gimcana artística, i al Museu comarcal es podrà gaudir d’una exposició inèdita de diferents artistes de renom internacional.

L’oferta es complementarà amb una exhibició de castells amb els Xerrics, una programació especial del Teatre Principal amb els espectacles Sing Sing Sing i Flammes, un obert de tennis taula, l’actuació de l’Esbart dansaire i l’Agrupació sardanista d’Olot, el concert dels Manel o l’entrada gratuïta a tots els museus de la ciutat.

Deixa un comentari