L’Olot no es deixa impressionar i guanya el Castelldefels (2-1)

UE Olot. Foto: lajornada.cat

UE Olot. Foto: lajornada.catQuatre de quatre. L’Olot manté el municipal com un autèntic fortí i avui ho ha tornat a demostrar contra la UE Castelldefels. Els de Nitus Santos han guanyat per 2 a 1 en un partit intens. Els olotins han hagut de lluitar de valent per aconseguir els trets punts i el partit no s’ha decidit fins al minut 87 gràices a un gol imparable de Marc Francolí. El partit ha estat molt igualtat i ha arrencat amb el domini del Castelldefels, que ha posat a l’Olot en certes dificultats, sobretot de contraatac per alguna esfèrica perdutada al centre del camp. Al 21, però, l’Olot ha tingut ha marcat en un doble córner, xutats per Roca. En el primer intent Roger gairebé marca de cap i, en segona instància, Serra ha posat la pilota entre els tres pals, també de cap. Uri ha empatat el partit al 43, un gol psicològic i amb el qual s’ha arribat a la mitja part. A la represa el Castelldefels ha volgut aguantar la pilota darrera i l’Olot ha dominat. Quan semblava que s’acabaria amb taules, Francolí ha aconseguit el 2 a 1 gràcies a un xut esplèndit des dels vint metres. El proper partit de l’Olot serà aquest dimecres, 12 d’octubre. Els de Nitus Santos visiten el camp del Cornellà.