Creix un 10% el número d’efectius de Mossos d’Esquadra a la Garrotxa

Felip Puig durant la visita a l'Ajuntament d'Olot

Felip Puig durant la visita a l'Ajuntament d'OlotLa Garrotxa ja disposa de més efectius dels Mossos d’Esquadra. Des d’aquest passat ú d’octubre el cos ha crescut amb un 10 per cent més d’agents. Ho ha confirmat a Olot Televisió el conseller d’Interior, Felip Puig, que divendres va ser a la comarca. Puig ha explicat que amb aquests nous efectius es farà una especial incidència als pobles i zones rurals.

La Garrotxa és una de les primeres comissaries que es van construir a Catalunya, es va posar en funcionament l’1 de novembre del 1996, aviat farà 15 anys. Durant els darrers temps, i després de diversos casos de robatoris, alguns alcaldes de la comarca havien reclamat més presència policial als pobles. Doncs bé, aquest increment s’ha fet efectiu fa molt pocs dies. Des del passat 1 d’octubre la Garrotxa disposa de set agents més. El conseller Felip Puig va ser divendres a la Garrotxa on es va entrevistar amb l’alcalde d’Olot, el president del Consell Comarcal i representants de tots els cossos de seguretat per passar balanç de la situació a la zona. L’increment d’efectius es notarà especialment als pobles i a les zones rurals. Segons el conseller d’Interior, en els propers 4 anys es preveu la incorporació de dos mil agents més a Catalunya. En aquest moment, l’escola de policies ja té 600 aspirants a Mossos i 400 a policia municipal. Durant la seva visita Felip Puig va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Olot. Prèviament va visitar Olot Televisió on va participar al programa ‘Pros i contres’. L’entrevista la podran veure aquest dimecres.

Deixa un comentari