Els Teixons perden el segon partit consecutiu

Una imatge del partit d'aquest cap de setmana

Una imatge del partit d'aquest cap de setmanaEn rugbi, el primer partit a casa dels Teixons de la Garrotxa s’ha saldat amb derrota. En el primer partit a casa, on la temporada passada els Teixons s’havien mostrat molt forts, el Garrotxa ha encaixat la segona derrota consecutiva del que va de lliga. El Cornellà va imposar la seva veterania per assolir la primera marca que posteriorment va transformar posant el 0 a 7 al marcador. Els jugadors del Garrotxa, conscients de la seva inferioritat en la línia, on acumulen moltes baixes, i degut a la gran tècnica i experiència de la línia rival, van tirar d’esperit i de davantera per de seguida posar pressió al camp rival.

Els Teixons retallaven distàncies fins el 5 a 7. Amb la sacada des del mig camp per part del Cornellà, el Garrotxa demostrava que estava dins el partit i que volia explotar la seva superioritat a la davantera, però en un cop de càstig en un agrupament, vora els 30 metres va ser aprofitat pel Cornellà per posar el 5 a 10. Els Teixons van seguir jugant fort i van intentar controlar el partit en tot moment, però tot i intentar-ho, la bona defensa del Cornellà va impedir puntuar als Garrotxins en incomptables ocasions. Els locals van intentar un últim esforç per reduir el desavantatge en el marcador i assolir com a mínim el punt bonus defensiu. Però no era el dia de sort dels garrotxins. En la millor jugada de la línia de tres quarts, en un placatge dur del Cornellà, va recuperar la pilota un centre dels visitants amb la defensa garrotxina trencada i, tot i que van intentar atrapar el jugador aquest va assolir la marca que donava el punt bonus ofensiu al Cornellà i posava el definitiu 12 a 28. La setmana vinent, els Teixons es desplacen a Alella per intentar assolir la seva primera victòria en lliga davant d’un dels equips que estaran en la seva lluita.

Deixa un comentari