S’entreguen els premis del Concurs de Joves Emprenedors amb la presència de Pau Garcia-Milà

Pau Garcia-Milà va ser present a l'entrega dels premis

Pau Garcia-Milà va ser present a l'entrega dels premisAquest dissabte va tenir lloc la 8a edició del Concurs de Joves Emprenedors, on l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal i els centres educatiuas premien els millors projectes de final de cicle de les diferents especialitats formatives. Durant l’acte, per primer cop s’ha fet un reconeixement als alumnes amb millors notes en les Proves d’Accés Universitari, les PAU. A més, des de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Olot, s’han anunciat dos nous  projectes: uns Premis a la trajectòria acadèmica i un Programa de Formació en Emprenedoria que s’inicia aquest curs 2011-2012 amb voluntat de continuïtat durant els propers anys.

L’acte va comptar amb la presència de Pau Garcia-Milà, que amb només 19 anys va fundar l’empresa eyeOS, que ha desenvolupat una plataforma web amb software lliure, a la qual per accedir-hi només cal un navegador i es pot fer des de l’ordinador, un telèfon mòbil, Nintendo, Wii, Nokia… Actualment compta amb una plantilla de 35 treballadors, i és present en més de 70 països competint amb Microsoft i Google.  Entre altres reconeixements, ha estat guanyador del premi “Impulsa Empresa 2010” de la Fundació Princep d’Asturies i de Girona. Garcia-Milà ha parlat per Olot Televisió i ha explicat les aptituts que ha de tenir segons el seu aprer un jove emprenedor.

Deixa un comentari