Els eurodiputats catalans expliquen a Olot Televisió la crisi europea i la futura PAC

Moments abans de començar el debat a Brussel·les

Moments abans de començar el debat a Brussel·lesOlot Televisió s’ha desplaçat a Brussel·les fins el Parlament Europeu per preparar el debat amb els eurodiputats dels partits catalans sobre com la institució europea està gestionant la crisi europea i com prepara un debat tant important com la reforma de la Política Agrària Comuna. El debat s’emetrà el proper dimecres en l’especial Pros i Contres que la Televisió de la Garrotxa ha preparat i que s’emetrà a gran part de les televisions locals catalanes. Ara els avancem part del que s’està gestant aquests dies des del cor de la Unió Europea.

La Unió Europea comença aquests dies una de les gestions més importants que emprendrà la institució europea. Per primera vegada, l’Eurocambra intervindrà directament en la Poklítica Agraria Comuna per reformar-la. El debat s’allargarà molts mesos fins ben entrat el 2012, una de les fites més importants per la gestió de la Unió Europea, que alhora intenta des de la seva posició, pal·liar els efectes de la crisi econòmica. Els eurodiputats són conscients de la limitació de competències que té l’Eurocambra per lluitar contra la mala conjuntura econòmica, unes competències limitades conscientment pels estats membres que formen la Unió Europea, i que no volen donar massa llibertat ni massa fortalesa a l’òrgan legislatiu de la Unió. D’aquesta qüestió es parlarà a l’especial Pros i Contres que ahir es va enregistrar amb els eurodiputats catalans des dels platós del Parlament Europeu. Algunes eurodiputats es mostren molt crítics amb la capacitat de decisió i de reacció de l’Eurocambra, que consideren lenta. L’especial Pros i Contres des del Parlament Europeu s’emetrà el proper dimecres en els horaris habituals a Olot Televisió.

Deixa un comentari