El LiberisLiber arriba a la segona edició amb el doble d’editorials

LiberisLiber

LiberisLiberLa Fira d’Editorials independents LiberisLiber de Besalú torna aquest cap de setmana. És la segona edició d’aquesta fira que, en només un any, ha doblat les editorials participants i ha ampliat les activitats que s’organitzen al voltant del certamen. 
Els cercles culturals independents es caracteritzen per oferir productes diferents als que surten de les grans empreses del sector. Però moltes vegades el seu treball queda amagat dins l’àmplia oferta que ofereix la indústria cultural. La Fira de llibres Liberisliber va néixer perquè des de l’organització van veure el gran desconeixement de la feina que fan les petites editorials independents. L’any passat es va celebrar la primera edició de la LiberisLiber, una fira única a Cataluya. L’èxit va ser rotund, fet que ha portat als organitzadors a ampliar el certamen en aquesta segona fira. La segona LiberisLiber es celebrarà aquest cap de setmana, al centre històric de Besalú.

x