Macias retreu que Chacón “doni lliçons” sobre benestar social després de gastar-se 26.000 MEUR en armament

Pere Macias, amb Estanis Vayreda avui a Olot

Pere Macias, amb Estanis Vayreda avui a OlotEl número dos de CiU per Barcelona a les eleccions generals, Pere Macias, ha retret aquest diumenge a la candidata del PSC, Carme Chacón, que “doni lliçons” sobre benestar social després que el govern espanyol s’hagi gastat “26.000 MEUR en armament, tancs, avions i fragates”. “Els catalans són prou madurs com per saber que aquells que vénen cada quatre anys i només a donar lliçons, quin serà el seu resultat”, ha afirmat Macias des de la Fira de Sant Lluc d’Olot. El candidat nacionalista ha assegurat que CiU lluitarà per “la creació de riquesa perquè és l’única garantia que hi hagi estat del benestar”.

En referència al míting a Sabadell del candidat del PSOE a la presidència del govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, i la cap de llista per Barcelona, Carme Chacón, Macias ha demanat que -“en aquesta enèsima visita electoral”- ha dit que demanaria als socialistes que “fossin més humils” i “reconeguessin el forat” que han deixat a Catalunya i a l’administració de l’Estat “després d’haver comprat armament”. També ha reclamat que els catalans puguin disposar “dels instruments per defensar-nos a Madrid” i ha citat CiU “com la garantia de la defensa i la pervivència d’un grup parlamentari català davant les institucions espanyoles”.

El candidat nacionalista ha criticat que el PSC faci servir el “l’únic discurs de sempre: la por al PP i el fet que ells no farien cap retallada quan han estat els responsables absoluts de totes les retallades degut a la seva mala gestió”.

 

Deixa un comentari