Enguany també s’escollirà la Pubilla i l’Hereu d’Olot

Les Pubilles i els Hereus, dissabte

Les Pubilles i els Hereus, dissabteCom és tradicional, és la Fira de Sant Lluc el primer esdeveniment públic on es donen a conèixer tots els Hereus i Pubilles dels pobles de la Garrotxa i els barris d’Olot que aquest any opten a convertir-se en l’hereu i la pubilla de la comarca. El Centre d’Iniciatives Turístiques, organitzador de la nit de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa, ha explicat que aquest any s’han afegit nous pobles que no havien participat en les anteriors edicions, i que la xifra de participants a la nit de l’elecció podria superar les 800 persones. La principal novetat és que també es proclamarà la Pubilla i l’Hereu d’Olot.

La portalada de l’església de Sant Esteve ha estat el marc on s’han fotografiat tots els hereus i pubilles que aquest any representen els pobles i els barris de la Garrotxa. Aquest any s’han afegit participants de pobles que no havien estat representats en les últimes edicions. El CIT calcula que la xifra de participants a la nit de l’elecció de la pubilla i l’hereu de la Garrotxa podria superar les 800 persones. L’elecció de la pubilla i l’hereu de la Garrotxa suposarà el relleu de Cristina Solà i Pere Costa, que deixaran la banda després d’un any únic que ha representat un regal per als dos joves. Cristina Solà ha estat recentment escollida pubilla de les comarques gironines, fet que li permet gaudir del pubillatge un any més. Solà recomana als actuals hereus i pubilles dels pobles i barris de la comarca que aprofitin el moment. La nit de l’elecció de la pubilla i l’heureu de la Garrotxa se celebrarà en aquesta ocasió el 5 de novembre.

Deixa un comentari