Sant Lluc, tota una festa

Imatge del Firalet amb els vehicles d'ocasió

Imatge del Firalet amb els vehicles d'ocasióDemà és la diada de Sant Lluc i, com és tradicional, la ciutat acollirà la Fira del Dibuix i la Fira Ramadera. La resta d’activitats de la Fira de Sant Lluc han omplert aquest cap de setmana el centre de la ciutat. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha dit a Olot Televisió que les coses han anat com volia i pensava l’actual equip de govern: fer de la fira de Sant Lluc la segona festa major d’Olot, concentrant la celebració al centre de la ciutat, potenciant el que ja funcionava i fomentant les activitats lúdiques entorn de l’oferta comercial, sobretot, per part de les entitats locals, mentre es reconverteix la fira comercial en una oferta singular que es donarà a conèixer l’any vinent.

La Fira del Vehicle d’ocasió, el mercat d’artesania, el Robolot, el mercat del disc o el mercat de col·leccionisme i andròmines. El centre d’Olot ha estat una festa aquest cap de setmana gràcies a la Fira de Sant Lluc. Entorn dels mercats tradicionals, desenes d’activitats lúdiques s’han deixat veure pels carrers del nucli antic. Una d’aquestes activitats convidava als visitants a observar de prop com alguns artistes dibuixaven el centre de la ciutat.

La plaça Major ha estat el lloc escollir per mostrar les fira de Sant Lluc del futur, que començarà l’any vinent amb una fira nacional de productes amb denominació d’origen. Aquest ha estat el lloc triat per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i el grup Cuina Volcànica per presentar la 27a mostra gastronòmica de la garrotxa, que tindrà lloc properament. Els visitants han valorat positivament que les activitats de la fira es concentrin al centre de la ciutat. Una de les grans atraccions de la Fira de Sant Lluc és el Robolot, aquest any desenvolupada entre els espais de la Sala el Torín i el Casal Marià.

El lliurament de trofeus del 10è concurs de robots didàctics de la garrotxa va ser una de les activitats que van cloure la primera part de la Fira de Sant Lluc d’aquest any, la corresponent al cap de setmana.

Deixa un comentari