La Fira del Dibuix perd participants per ser un dia feiner

Fira del Dibuix

Fira del DibuixLa Fira del Dibuix és l’altre atractiu del 18 d’octubre a Olot, és la festivitat dels pintors. Enguany prop de 120 artistes han ocupat els diferents espais de la Plaça Clarà per mostrar els seus treballs, una trentena menys que l’any passat. Aquesta caiguda de la participació es deu, segons l’organització, al fet que aquest any Sant Lluc és un dia feiner. El vicepresident del Patronat Fira del Dibuix, Narcís Coderch, ha explicat a Olot Televisió que “la fira és un èxit i el bon temps està afavorint que molts interessats en la pintura es passegin i comprin”. Entre els pintors també hi ha un artista, en aquest cas de la música, en Manelic de Pera, que durant tot el dia ambienta l’espai amb la seva acordió.