‘Nike’ aposta per la UE Olot

Nova equipació UE Olot

Nova equipació UE OlotLa Unió Esportiva Olot ha presentat l’equipació de la nova temporada. Serà la marca Nike la que vestirà els jugadors del club olotí aquesta temporada. La firma ha volgut apostar per l’esperit guanyador de l’equip per vestir els seus jugadors. Aigua de Sant Aniol continua com a patrocinador. El club manté el vermell per a la primera equipació i opta pel groc per a la segona.

Aquesta serà la nova firma que lluiran els jugadors de l’Olot a la seva samarreta aquesta temporada. La nova samarreta la portaran tots els esportistes del club, tant els que integren el primer equip com els que juguen a les categories del futbol base de l’entitat. La firma ha apostat per vestir els jugadors del club després de comprovar la progressió esportiva que han demostrat els darrers anys. De la seva banda, Sant Aniol continuarà essent el patrocinador que els jugadors de l’Olot lluiran al pit. Aquest any, la samarreta compta amb menys detalls blaus al seu tors i, per a la segona equipació, s’ha optat pel color groc. El club té previst presentar els nous equips de la temporada amb la nova equipació diumenge dia 30 d’aquest mes.

x