Aida Folch: “La Garrotxa és una comarca extraordinària”

Aida Folch durant l'entrevista a Les Notícies

Aida Folch durant l'entrevista a Les NotíciesL’actriu catalana Aida Folch és una de les protagonistes de la pel·lícula ‘El artista y la modelo’. En una entrevista a Olot Televisió, Folch ha explicat que l’experiència al costat de Fernando Trueba ha estat “extraordinària” i ha mostrat el seu “orgull per formar part del repartiment de la pel·lícula”. Durant sis setmanes l’equip de rodatge i els actes han conviscut amb els garrotxins. En aquest sentit l’actriu catalana ha dit que “la Garrotxa és una comarca fantàstica” on s’ha sentit molt a gust. De fet aquesta mateixa setmana va ser una visitant més de la Fira del Dibuix. Folch acaba aquest rodatge i la setmana vinent tornarà a Madrid per seguir amb la gravació de la sèrie ‘Cuéntame como pasó’ de TVE.