Fernando Trueba: “La Garrotxa és un paradís i el lloc més bonic del món”

Fernando Trueba, durant l'entrevista a Olot Televisió

Fernando Trueba, durant l'entrevista a Olot TelevisióAquesta tarda s’acaba el rodatge de la pel·lícula ‘El artista y la modelo’. Durant una mica més d’un mes el director Fernando Trueba, els actors i l’equip de rodatge han viscut a la Garrotxa per rodar totes les escenes del film. Es tracta d’un drama que Trueba ha dirigit i escrit amb Jean-Claude Carrière. El repartiment està formant per actors i actrius de gran nivell, encapçalats per Jean Rochefort, Aida Folch i Claudia Cardinale, acompanyats de Chus Lampreave, Götz Otto i Christian Sinniger. Pel que fa a la trama, ens trasllada a la França ocupada de 1943, on viuen un vell escultor i la seva dona en un petit poble proper a la frontera amb Catalunya. Trueba ha explicat en una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió que el rodatge a la Garrotxa “ha anat perfecte i tot l’equip s’ha sentit molt ben acollit”. El director de cinema és un enamorat de la nostra comarca i ha insistit en dir que tornarà aviat perquè “és un paradís, un dels llocs més bonics del món”.