El Musiclub, més participat al vespre

Imatge de l'actuació de dissabte al Musiclub

Imatge de l'actuació de dissabte al MusiclubLes jornades musicals del Musiclub de l’Orfeó Popular Olotí van finalitzar dissabte amb una valoració general positiva i amb la constatació que hi han hagut més participants a les activitats organitzades al vespre, i no tants a primera hora de la tarda. L’organització modificarà els horaris de cares a la propera edició.

Dissabte a la nit The Miracle Band posaven la nota final a les jornades del Musiclub dedicat a la música dels anys 80. L’organització valora positivament la primera edició de les jornades tot i que han apuntat que modificaran alguns horaris de cares a la propera edició. En aquesta l’organització ha aconseguit que els assistents participin de les diferents xerrades amb la seva aportació particpular sobre la música dels anys 80. Durant les jornades del Musiclub, els assistents van poder veure, a més de les diferents xerrades i projecció de documentals, dues exposicions sobre les entrades a diferents concerts de la dècada dels 80 així com un recull de material de col·leccionista del grup U2.