L’hotel La Perla aposta per la faràndula d’Olot per ambientar les habitacions

Mural de la faràndula que presideix l'entrada

Mural de la faràndula que presideix l'entradaL’hotel La Perla va celebrar dissabte el seu 40è aniversari. En una festa animada amb música i una bona assistència de públic, La Perla va inaugurar unes habitacions temàtiques ambientades amb els personatges de la Faràndula Olotina.

Bon ambient, música i càtering per acollir la festa del 40è aniversari de l’hotel La Perla d’Olot, un equipament turístic històric de la ciutat. La festa va tenir com a protagonistes les habitacions de l’apart-hotel, recentment reformades i ambientades d’una manera molt especial, amb les diferents figures de la faràndula olotina. Així doncs aquests personatges comparteixen, des d’aquest cap de setmana, les habitacions de l’hotel amb els clients. La jornada va estar marcada per la gran assistència de públic i un ambient molt familiar. Els més curiosos van poder visitar i contemplar les noves habitacions temàtiques, que van deixar als nens bocabadats, i als pares agradablement sorpresos de la nova ambientació, que no va deixar ningú indiferent.

 

 

 

 

Deixa un comentari